В процес на сбъдване е едно от най-страховитите пророчества на баба Ванга

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Уфолозите са на мнение, че това няма да доведе до нищо добро
В процес на сбъдване е едно от страховитите пророчества на покойната петричка гадателка Ванга.
Медиите в северната ни съседка Румъния тръбят, че в местна зоологическа градина живее антропоморфно същество, наподобяващо циклоп.
На този етап все още не е уточнено за какво точно създание иде реч, както и каква е причината, поради която няма очи. Феновете на мистичното обаче са почти сигурни, че това е знак за появата на нови същества на Земята.
Именно те са тези, които вярват, че поредното страховито пророчество на Ванга, е на път да се сбъдне.
Писателката Рада Добриянова разказа много любопитни неща за срещите между Ванга и Людмила ЖивковаНе е тайна, че Ванга и Людмила Живкова, дъщеря на първия държавен ръководител, са поддържали близки …Apr 2 2019vijti.com

Те припомнят, че приживе, баба Ванга е предсказала появата на пришълци мутанти. Като доказателство на теорията си, любителите на конспиративни теории посочват разказите на очевидци от Румъния, срещнали се със страховитото същество.
Уфолозите също не останаха безучастни и се присъединиха към обсъждането на темата. Според изследователите на извънземните цивилизации, не е изключено да става въпрос за пришествие на циклопите, зад което стоят жителите на зловещата планета Нибиру.
На този етап обаче уфолозите все още не са наясно с каква цел циклопите заселват Земята. Въпреки това те смятат, че от това няма да излезе нищо добро. В този ред на мисли, всички тръпнат в очакване да се случи страховитото пророчество на Ванга, пише zajenata.bg.

Също така, наскоро стана ясно, че Неизвестни и неразказани досега пророчества на известната в цял свят българска ясновидка Ванга ще видят бял свят в документалната продукция “Ванга – човек и феномен”, чиято премиера и единствена прожекция ще бъде в Зала 1 на НДК на 19 юни.
Вдъхновител на филма се оказва известният руски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който навремето се среща с Ванга в Рупите чрез сегашния сценарист и режисьор на продукцията Стоян Петров.
Източник: razkritia.com
Убийствено е да си с някого и да си сам, нося любов в сърцето си, а няма на кого да я дамОт малка мечтаех да срещна мъжа, който ще ме обича до лудост, а аз за него ще съм единствена. Такъв …Apr 1 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!