Потомка на Апостола блесна на своя абитуриентски бал: Чаровната Яна Ангелова отпразнува най-щастливите дни в живота си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Прапрапраплеменница на Левски блести на балове 2019. Чаровната Яна Ангелова е праплеменница на Апостола и е кръстена на неговата сестра, научи HotArena.
18-годишното момиче, преди дни отпразнува най-щастливите дни в живота си, в столицата, заедно с приятели и съученици. Семейството й за момента пази в тайна къде Яна ще продължи образованието си, но се гордеят с успешното й завършване и й желаят много щастие и късмет в живота.
„Дъщеря ми поема по пътя си. Гордея се, вълнувам се, щастлива съм!“, заяви майката, която показа кадър с елегантната си дъщеря. За бала Яна е заложила на елегантна рокля в черно и сребристо, която спечели множество комплименти и от фенове в социалните мрежи, пише „България днес”.
Рачков има лош порок: Истината за краха на връзката му с Мария е много по-различнаPaчĸoв бил нeпoпpaвим ĸoцĸap, Mapия нe мoжaлa дa пpeглътнe изнeвepитe мy Paчĸoв и Mapия ce нeнaвиждa…May 27 2019vizhti.com

Момичето е истинска хубавица и има очите на майка си, за които се смята, че са копие на тези на Дякона.
Яна е наследница на Апостола, по линия на сестра му Яна. Левски има 28 живи родственици, а всеки от тях пази в дома си по една ценност–кичур от косата му.
Когато се подстригва за дякон, той дава на майка си косата си, а тя я поверява на сестра му. След Освобождението, Яна и нейния съпруг и съратник на Левски–Андрей Начов дават косата на министъра на просвещението, запазвайки малко от нея за децата си.

Потомците на Левски са пръснати из цяла България, а част от тях живеят и в Испания, като дори има наследници, които нямат и български имена вече.
Целият род обаче има една голяма традиция–в навечерието на годишнината от рождението на Левски, потомците се срещат в родния му дом в Карлово и всеки разказва история за рода, която му е направила най-силно впечатление.
Това е чудесен начин да се почете паметта на Апостола и да се помни неговия подвиг.
Източник: Хотарена
Никой не очакваше подобно нещо да застигне Рачков и Зуека, но ето, че се случиДори не са предполагали, че може да ги застигне подобна съдба Едва ли Васил Василев-Зуека и Димитър …May 27 2019vizhti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!