Никой не очакваше подобно нещо да застигне Рачков и Зуека, но ето, че се случи

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Дори не са предполагали, че може да ги застигне подобна съдба
Едва ли Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков някога са предполагали, че е възможно да ги сполети подобна съдба.
Оказва се, че днешният ден е изключително тежък за двамата. Истината е, че днес е последният ден от шоуто „Като две капки вода“.
След това Зуека и Рачков остават без работа. Всъщност, докато за Рачков това не може да се каже с пълна сила, тъй като въпреки липсата на телевизионни изяви, той ще продължи да обикаля из страната със „Забраненото шоу на Рачков“, то при Зуека нещата далеч не са толкова розови.
Рачков има лош порок: Истината за краха на връзката му с Мария е много по-различнаPaчĸoв бил нeпoпpaвим ĸoцĸap, Mapия нe мoжaлa дa пpeглътнe изнeвepитe мy Paчĸoв и Mapия ce нeнaвиждa…May 27 2019vizhti.com

След края на „Като две капки вода“, Зуека остава без работа. При все, че приходите, които Рачков прибира от шоуто си не са никак лоши, едва ли ще са му достатъчни, предвид, че е свикнал да взима поне от няколко места. Актьорът е известен с това, че обича да харчи и да си угажда.
Поради лошото стечение на обстоятелствата, Зуека и Рачков вече са се пуснали на пазара и упорито се опитват да си осигурят добре платени участия след края на Капките. На прага на безработицата, двамата не пропуснаха да се предложат и на Катя от дует „Ритон“.
Те са наясно, че на дуета му предстои концерт в зала 1 на НДК след броени дни и се натискат за водещи на събитието. След края на шоуто миналата седмица, Зуека, Рачков и Катя, продължили преговорите и в гримьорната.

В крайна сметка всички си тръгнали щастливи, което вероятно е знак, че са се договорили, пише pik.bg.
Какво ще се случи с комедийната двойка актьори оттук-насетне предстои да разберем. Надяваме се отново да радват зрителите с актьорското си майсторство и закачките и шегите, на които те са царе.
Източник: razkritia.com
Гала в неудобна ситуация: Водещата дължала пари на Топлофикация, гневна служителка й вдигнала луд скандалГала дължала 800 лева на Топлофикация, служителка я „нахранила“ по телефона! Гневна служителка се об…May 27 2019vizhti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!