Мъжът на поп фолк певицата Преслава се оказа голям родолюбец, амбициозен земеделец и щедър дарител

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Лъсна цялата истина за бизнеса на любимия на Преслава.
Павел, от когото пайнерката има дъщеричка, се оказа земеделски производител.
Амбициозният земеделец е родом от врачанското село Оселна. Жители от родното му село коментират, че той е собственик на голяма част от нивите в района.
Любимият на Преслава притежава 6 000 декара овощни градини. Той отглежда предимно череши. Преслава обича да се наслаждава на природата в родното му село и при всяка възможност не пропуска да стои по-далеч от мръсния въздух в столицата. Миналото лято чалга дивата не можеше да се нахвали с прекрасните разходки и удоволствието от допира с природата.
Дъщеричката на Преслава стана на шест месеца, певицата показа малката си принцесаΠpecлaвa зapaдвa фeнoвeтe cи c нoвa cнимĸa нa дъщepичĸaтa cи Πoлa. Bчepa мaлĸoтo й cлънчицe нaвъpши …Mar 15 2019vijti.com

Пайнерката дори публикува снимка в черешовите градини на любимия си.
Местни жители споделят, че певицата често идва в родното село на любимия си. Запознати коментират, че Павел прави всичко възможно да подпомогне икономическото развитие на родния си край. Той участва в различни инициативи и благотворителни дейности.
Дарява пари за децата, за футбол и за борба, споделят местни жители.
Те отричат и твърденията, че любимият на Преслава е натрупал богатството си от незаконна дейност.
Според мълвата, земеделският бизнес е просто параван за същинския бизнес на Павел.

Ако се вярва на слуховете, той дължи богатството си на продажбата на забранени вещества.
Но все пак бизнесът на Лазаров и най-вече скъпите му придобивки – апартамент и луксозни автомобили, не останаха незабелязани. Заради проверки на разследващи на Павел му се наложи да доказва, че високият му стандарт на живот е благодарение на аграрната му дейност.
Той получавал и европейски субсидии за бизнеса си. Ченгетата обаче подозирали, че земеделският бизнес е само параван за същинските занимания на Лазаров.
Преди време се наложи любимият на Преси да докаже произхода на парите си. Той беше разследван за трафик на опиати. В крайна сметка Павел успя да убеди разследващите, че е купил луксозния автомобил и апартамента си с приходите от аграрна дейност.
Източник: Разкрития.ком
Певицата Преслава, която наскоро стана мама, се похвали: Паола е много гледана и от баща сиПреслава се надява Паола да бъде музикална Преслава може да разчита на помощта на Павел за грижите з…Jan 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!