Милен Цветков с нова жена и работа: Журналистът пленен от поредна блондинка

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Милен Цветков може да се похвали и с нова работа, и с нова жена до себе си. Журналистът, който не е на екран от почти година, отново се завърна като водещ, но този път не с телевизионно предаване, а с интернет такова. В дните преди европейския вот Милен водеше предизборно студио във „Фейсбук“, кръстено „Избери страна в битката за България“, в което представяше кандидатите на „Демократична България“ за европейския парламент.Развод съсипа Ани Цолова: Брат ѝ Стоян изхвърлен от жена си, водещата го тешиСемейни драми за пореден път тресат фамилията на Ани Цолова. Бившата водеща на „Здравей, България“ с…Jun 2 2019vizhti.com

Най-вероятно форматът щял да продължи и занапред, отново с политически теми и гости. Милен бил доволен, че се захванал с подобен проект, защото първо получил добро финансово възнаграждение след дългите месеци на безпаричие и второ – си повдигнал самочувствието, понеже пак се радвал на зрителския интерес. За доброто му настроение обаче допринасяла и новата жена в живота му, с която Цветков не криел отношенията си.

Очевидци доверяват, че журналистът често можел да бъде засечен да се разхожда и да интимничи с атрактивна русокоса мадама в центъра на столицата, без да се бои от любопитните хорски погледи. Въпросната блондинка обаче не била популярно и разпознаваемо лице, досущ като предишните половинки на тв водещия, който в последно време определено има склонност към жените със светли коси. Предишната му изгора също бе руса, а любовта им пламна по време на общата им работа в „Часът на Милен Цветков“, където по-младата от телевизионера дама бе редактор.

След като обаче предаването бе свалено от ефира на Нова телевизия, пътищата им се разделили.
Припомняме, че Милен си тръгна от медията през август 2018 г. „Данните сочат, че в късните часове аудиторията ни предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“.

Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с нас“, гласеше тогава официалното становище на Нова телевизия. После се разбра, че Цветков е бил офертиран да стане коментатор при Гала, но отказал, защото не мислел, че се вписва в предаване тип „клюкарник“.
Източник: retro.bgВсички, които са родени точно на тези три дати притежават мъдра душа, килна интуиция и ангел-пазител се грижи за тяхХората, чиято дата на раждане е на 7-ми, 16-ти и 25-ти, имат число на Душата 7. Тези души са под вли…Jun 2 2019vizhti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!