Милен Цветков най-сетне намери идеалната работа: Хем печели добре, хем разполага с доста време за детето

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Милен Цветков си намери чудна работа, която му позволява хем да печели добре, хем да разполага с доста време за себе си и 6-годишния си син Боян. От няколко седмици насам съкратеният от Нова журналист е водещ на интернет телевизията на „Демократична България”, но ангажиментът му там е само по няколко часа седмично и се състои в това да интервюира Радан Кънев, Стефан Тафров и останалите кандидати на коалицията за евроизборите. „Тази служба е тъкмо като за мен”, не крие задоволството си 52-годишният софиянец.
Новата работа дава възможност на Милен да се вижда със сина си всеки ден. Двамата често са засичани заедно в парка „Заимов”.
Мъжът на поп фолк певицата Преслава се оказа голям родолюбец, амбициозен земеделец и щедър дарителЛъсна цялата истина за бизнеса на любимия на Преслава. Павел, от когото пайнерката има дъщеричка, се…Apr 2 2019vijti.com

Новата работа дава възможност на Милен да се вижда със сина си всеки ден. Двамата често са засичани заедно в парка „Заимов”. Там 6-годишният малчуган кара колелото си по алеите, а баща му седи на пейка и чете новини на екрана смартфона си. Уви, преди няколко дни велосипедът на хлапето се развали, и с ремонта се нагърби Цветков. Новоназначеният служител на партиите ДСБ и „Да, България” натовари счупения байк на субарото си и се отправи към специализирана работилница, а пътьом се отби на автомивка под моста „Чавдар”, за да измие джипа си. За хиегинизирането на всъдехода си журналистът плати 10 лева, в това число и 2 лева бакшиш, видяха папараците на „Уикенд”. „Пий от мен едно кафе”, каза усмихнат Милен на служителя, който се опита да му върне ресто.

Пред сервиза за велосипеди Цветков пристигна с лъснат до блясък автомобил. Той разтовари от багажника колелото на Боян – струващ 3 бона беемхикс „Skott”, след което от работилницата изскочи бачкатор, за го посрещне. Човекът беше разпознал популярния водещ и му гарантира, че ще бъде обслужен по най-бързия начин. Диагностиката показа, че байкът е с повредени лагери. „Ще го оправим и ще стане като нов”, обещаха в сервиза, а Милен каза, че ще мине пак след няколко часа, за вземе готовия велосипед. Преди да излезе от ремонтната база, той разгледа намиращите се там планински и шосейни бегачи – явно е решил да купува подобен и за себе си.
Източник: Хотарена
Край на Вип Брадър у нас! Фенове заплашват с протестМилиони зрители на Нова ТВ са в шок след като стана ясно, че Биг Брадър и производният му Вип Брадър…Apr 1 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!