Този вкусен дар на древните гърци лекува депресия, тревожност, нарушен сърдечен ритъм и куп други болести

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Днес ви представяме едно наистина вкусно лекарство срещу депресия, тревожност,нарушен сърдечен ритъм, липса на енергия, понижено либидо. Това е една уникална комбинация, позната още от древните гърци.
Тя ще ви дари със сили и енергия и ще намали нивото на лошия холестерол. Става въпрос за така наречената „гръцка закуска“ или пастели.
Оригиналната рецепта за пастели от сусам и мед:
300 гр. тахан – смлян сусам
300 гр. чист мед
Домашно средство с огромна мощ осигурява дълъг живот, красота и жизненостПрез последните години, поради икономическата криза и заради изгубеното доверие в фармацевтичните ко…May 27 2019vizhti.com

Смесете внимателно двете съставки в подходящ керамичен съд. Маслото, което се образува на повърхността на сместта от тахана е желателно да се излее. Най-интересното е, че въпреки, че и двете съставки са течни, но когато се смесят, от тях се получава твърда маса, която лесно може да се моделира във форма на пастели или топчета. При смесването можете да добавите и счукани сурови ядки – орехи, бадеми, фъстъци.
За да използвате пастелите от сусам и мед като лек, трябва да се взимат по 2-3 топчета дневно. Те са вкусни, но внимавайте все пак с количествата, защото това е истинска енергийна бомба.

Комбинацията от сусам и мед осигурява на организма цинк, желязо, фибри, магнезий, калций, мед, много витамини, предимно от В групата – почти всички съставки, необходими за здравето на нашия организъм.
Според проучването, комбинацията, която създава енергията на тези естествени съставки – сусам и мед – ефективно регулира кръвните липиди – особено LDL и HDL холестерол.
Пастелите от сусам и мед идеално действат за регулиране на нередовен сърдечен ритъм, високо кръвно налягане и помагат за по-добра циркулация на кръвта, пише gvozdei.

Медът и сусамът ще ви дадат необходимата енергия и сила за тежка физическа или психическа работа.
Изследванията показват, че редовната употреба на мед и сусам помага срещу хроничната умора, тревожност и депресия и значително повишава либидото при мъжете и жените. Комбинацията има чудесен ефект при хроничен стрес само след 3 седмици редовна употреба.
Източник: Брадва
Етеричните масла могат да заместят скъпите лекарства: Всяко масло помага за определена болкаМускулно-скелетните заболявания, съпроводени с болка в мускулите и ставите, стават все по-чести в по…Apr 8 2019vizhti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!