Всички, които са родени точно на тези три дати притежават мъдра душа, килна интуиция и ангел-пазител се грижи за тях

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Хората, чиято дата на раждане е на 7-ми, 16-ти и 25-ти, имат число на Душата 7. Тези души са под влиянието на Кету, подобно на Раху, като това не е небесно тяло, това са Лунните възли.
Това е друга точка на пресичане на орбитите на Луната около Земята и Земята около Слънцето. Затова Кету се нарича сянка.
Но въпреки липсата на физическо тяло, влиянието на сенките на планетите върху живота ни е мистично и неочаквано.
В нумерологията се смята, че такива хора са мъдри, имат дълбоки познания, имат силна интуиция и ангел-пазител. Те са добри психолози, интересуват се от мистицизъм и всички видове изцеление, предпочитат алтернативна медицина.Името, което ни е дадено, носи определена енергия: Кое име е подходящо за вас, според зодиятаИмето, което ни е дадено, носи определена енергия и влияе върху характера ни. Дори може да се каже, …Apr 8 2019vizhti.com

Добродушен, приветлив и привлекателен. Имате добър вкус, но не се интересувате от външния вид.
Те са креативни хора с богато въображение, могат да станат добри писатели или художници, те се отличават с оригиналност в творенията си. Те могат да печелят пари по различни начини.
Целият ми живот се опитват да научат нещо и да го предадат на другите. Те са общителни, но самотата им е по-хубава. Достатъчно инертен. Обича свободата, защитава правото на лично пространство. Преживяване на любов към природата, красиви места.
Те обичат да спорят, имат своя собствена логика, философия и мироглед. Склонни към преувеличение. Благороден, любезен, сантиментален.
Дисциплиниран, организиран и принципен. Такива хора са щедри към своите близки, но икономични и пестеливи за себе си.

Те трансформират старите неща, поправят, преработват и намират нещо за всеки. Изхвърлянето на нещата е последно. В негативна проява те не са самоуверени, прекалено чувствителни и неспокойни. Често нещастни в семейните отношения. Трудно признават собствените си грешки и недостатъци.
Препоръчително е хората с Душа номер 7 да развият не привързаност към материалния свят, да приемат всичко, което им се случва, да бъдат искрени, скромни, да избягват опиянението и да уважават партньорите си.
Благоприятните години на живот са 21, 28, 35, 42 и 49, както и 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61 и 70;

Благоприятни дни са неделя, понеделник и сряда;

Цвят – сив, опушен;

Камъни – котешко око, тигрово око.

Хората с число на душата 7 трябва да се стремят да развият в себе си положителните качества, свързани с Кету, да се стремят към най-добрите си проявления, да живеят в хармония с тази планета.Етеричните масла могат да заместят скъпите лекарства: Всяко масло помага за определена болкаМускулно-скелетните заболявания, съпроводени с болка в мускулите и ставите, стават все по-чести в по…Apr 8 2019vizhti.com

Източник: За жената

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!